Lajme Flash :

BlackBerry Messenger jo për platformat tjera

Saturday, June 30, 2012

Deri më sot, ka pasur shumë thashetheme se RIM do të lëshojë shërbimin e saj - BlackBerry Messenger, edhe për platformat tjera, që përfshijnë iOS të Apple, si dhe Android të Google.
Tani, sipas një raporti të ri thuhet se drejtori i ri i RIM nuk ka asnjë plan që të licensojë BBM për platformat tjera, ose pajisjet tjera jashtë atyre të kompanisë.
BlackBerry Messenger është shërbimi më i famshëm i pajsijeve BlackBerry, dhe tani thuhet se për tu qasur në këtë shërbim, RIM do të krijojë një buton special në çdo model të ri telefonit ose tabletit. / Telegrafi / 

 
Ndaje këtë artikull në :

0 Komente:

Post a Comment

 

© Copyright iTech.al | iTech Albania News 2011 -2012 | Design by Ismet Ahmetaj | Published by iTECH Albania Solutions | Powered by ITECH ALBANIA.