Lajme Flash :

Symantec lëshon verzionin Beta të Norton 2013

Sunday, June 17, 2012


 Symantec lëshon verzionin Beta të Norton 2013 Symantec lëshon verzionin Beta të Norton 2013

Symantec, prodhuesi më i madh i software-ave për sigurinë e kompjuterave, ka lëshuar verzionin e parë publik Beta për antivirusin e ri ‘Norton Antivirus 2013′, ‘Norton Internet Security 2013′, dhe Norton 360 2013′. Symantec shpreson që të ofrojë eksperiencën më të mirë për përdoruesat e saj, në platformën Windows 7, si dhe në atë të Windows 8.


Verzioni publik Beta përmban një veti të re ruatje ndaj shkarkimit të aplikacioneve në sistemin operativ të ri, Windows 8. Gjithashtu, ky verzion ka një sistem mbrojtjeje ‘firewall’, si dhe një teknologji të re të quajtur ‘Insight Technology’, e cila përmirëson gjetjen e viruseve më shpejt. (Tech.al)
Ndaje këtë artikull në :

0 Komente:

Post a Comment

 

© Copyright iTech.al | iTech Albania News 2011 -2012 | Design by Ismet Ahmetaj | Published by iTECH Albania Solutions | Powered by ITECH ALBANIA.